והטעם:מושלם

קנור השיקה מגוון רטבים  לפסטה והזמינה מובילי דעת קהל להתנסות בטעמים החדשים של הרטבים ועל הדרך לעבור סדנת בישול טעימה.

יוניליוור, חברת המזון המובילה השיקה סדרת רטבים חדשה לפסטות בטעמים שפותחו לקהל הישראלי . רטבי העגבניות החדשים פותחו ע”י השפים של קנור ישראל בהתאמה לעקרונות התזונה הים תיכונית המומלצת ע”י דיאטנים רבים. תזונה ים תיכונית היא המלצה תזונתית ששואבת השראה מדפוסי אכילה שמקורם באגן הים התיכון. במסגרת “מחקר 7 הארצות”, שנערך בשנות ה-60, עלה כי באי כרתים נמצא אחוז התמותה הנמוך ביותר. מחקר סוד אריכות הימים באי חשף לעולם את מרכיבי התזונה הים תיכונית.

סדרת הרטבים כוללת שלושה טעמים שונים רוטב נפוליטנה המתאים לשימוש כרוטב לפסטה,  רוטב לשקשוקה המכיל עגבניות ופלפלים וארביאטה – רוטב עגבניות חריף המתאים לפסטה. בכל צנצנת המכילה 415 גרם,  רוטב עשיר שיוצר מכ- 1/2 ק”ג עגבניות איטלקיות איכותיות ועשבי תיבול וירקות.. הרטבים מתאימים למגוון מתכונים נוספים מלבד אלו המצויינים על הצנצנת. לדוגמא רוטב לשקשוקה מתאים להכנת דגים חריפים, הארביאטה משמש כרוטב לקציצות עוף או קציצות צמחוניות ועוד.

סדרת רטבי העגבניות החדשה פותחה בהתאם להנחיות ארגון הבריאות העולמי, הממליץ על צריכה של עד 5 גרם מלח ליום (2000 גרם נתרן). מוצרי סדרת רטבי העגבניות החדשה מכילים גרם מלח אחד בלבד בצנצנת (400 גרם נתרן) כשתכולת כל צנצנת מספיקה להכנת מנות לכ-4 סועדים בממוצע ואיך הטעם? מושלם.

 

 

תגובות

להשאיר תגובה