שניה לפני ראש השנה, אספנו עבורכם את העוגות דבש הכי הכי – ויש גם מתכון

לכבוד השנה החדשה מאפה נאמן משיקה קולקציה עשירה, חגיגית ומפתיעה. עוגת הדבש המסורתית תגיע העונה מעודכנת ומחוברת לטעם המודרני והמתוחכם, שהולך ומתפתח בחיכו של הישראלי המפונק, בין העוגות הבולטות: צפיחית בדבש – עוגת דבש אפויה, קרם שוקולד לבן, שקדים, אגוזים וגרעיני דלעת מקורמלים – מחיר – 49 ₪

%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%94-%d7%a0%d7%90%d7%9e%d7%9f-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%97%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%99%d7%94-%d7%a7

קולקציית ראש השנה של ביסקוטי כוללת עוגת דבש מסורתית בשילובים מפתיעים ומרעננים, מאפים ברוח החג ועוגות עשירות שיפארו את שולחן החג. בין העוגות שיוצעו למכירה:עוגת דבש ותפוחים (44 ₪ לתבנית אינגליש קייק), עוגת דבש וריקוטה (44 ₪ לתבנית אינגליש קייק), פיננסייר שוקולד ודבש ( 58 ₪ לתבנית אינגליש קייק), קראנץ תפוחים מקורמלים בדבש ( 39 ₪ לתבנית אינגליש קייק) ועוגת קרם מסקרפונה הדרים ודבש (החל מ-58 ₪ לעוגת פס, 104 ₪ לעוגה בינונית ו-158 ₪ לעוגה גדולה) את המוצרים ניתן לרכוש בחנות “ביסקוטי” או בהזמנה טלפונית בכל חלקי הארץ. כל מוצרי הקונדיטוריה הינם כשרים בהשגחת בד”צ בית יוסף.

%d7%a7%d7%a8%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%a7%d7%95%d7%98%d7%99

כמדי חג יוצר משה אהובי וצוות הקונדיטורים של רשת קונדיטוריות הבוטיק “פיס אוף קייק” ליין מוצרים חגיגי במיוחד. גם בראש השנה הקרוב תוכלו להנות ממוצרים מגוונים לחג החל מעוגות מסורתיות ועד עוגות וקינוחים יצירתיים עם טוויסט חגיגי.ליין ראש השנה של “פיס אוף קייק” כולל:   עוגת דבש מסורתית בחושה בקישוט אגוזים (בתבנית אינגליש קייק) 35 ₪,  עוגת דבש עם חמוציות פקאן (בתבנית אינגליש קייק) 35 ₪ ועוד.

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%9c%d7%91%d7%99-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%9c%d7%91%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a8%d7%9e%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%a8%d7%99%d7%9e

רשת קפה גרג החליטה השנה לשדרג את עוגת הבש  עם תוספת חדשה ההופכת את העוגה לעסיסית, מעניינת  ומתוקה אפילו יותר: עוגה דבש בניחוח קינמון. מדובר בעוגת ספוג אוורירית, קלילה, איכותית,  עם שילובי טעמים עשירים של נס קפה, קינמון ומוסקט. המחיר לצרכן: 38 ₪

%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%a6%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%a2%d7%93-%d7%92%d7%95%d7%98%d7%9e%d7%9f-5

רשת קפה ביגה תשיק לרגל ראש השנה  עוגת דבש עם שזיפים.  מדובר בעוגה אוורירית, מלאה  בארומה פירותית. עוגת הדבש עשירה בטעמים, ונימוחה בפה. מתאימה גם כקינוח לארוחת חג  וגם כמתנת אירוח. המחיר 38 שקלים.

%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%a9%d7%96%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a6%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%a2%d7%93-%d7%92%d7%95%d7%98%d7%9e%d7%9f

כבכל שנה, מירי “מתוקה” ארזי, מכינה תפריט מיוחד ומגוון לקראת חגי תשרי, המתאים לאירוח במהלך החג, קולקציית עוגות הדבש החגיגיות של מתוקה- תבנית אינגליש קייק במחיר 42 ₪ כוללת את עוגת דבש בחושה קלאסית- עוגת דבש קלילה על בסיס חמאה ותבלינים מעוטרת באייסינג וניל, עוגת דבש בחושה עם תפוחים- עוגת דבש ותפוחים עסיסית בשילוב קלאסי מנצח לחג, עוגת דבש בחושה במילוי פטל וחמוציות- עוגת דבש עדינה במילוי קולי פטל עם טוויסט חמצמץ, עוגת דבש בחושה עם שזיפים- עוגת הדבש הנוסטלגית של מתוקה, רכה ועסיסית במיוחד, ללא מוצרי חלב, פאי תפוחים בסטריפ – מלית תפוחים טריים עדינה מתובלת בקינמון בקישוט מניפת תפוחים 49 ₪ ופאי אגוזי פקאן בסטריפ – מלית אגוזי פקאן קלויים וקרמל, ממכר 49 ₪.

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a7%d7%94

רשת מאפיות הבוטיק “לה פרינה” (הקמח באיטלקית) מציעה מאפה בודינו תפוחים ודבש לצד סדרת עוגות מסורתיות על בסיס דבש טהור. העוגות מיוצרות בעבודת יד מחומרי גלם מובחרים וללא חומרים משמרים. סדרת עוגות הדבש המסורתיות מגיעות בפורמט אינגליש קייק עשויות עם דבש פרחי בר טהור בטעמים הבאים:יערת דבש, דבש צימוקים, דבש פירות יער ודבש שקדים. (מחיר: 35.90 שקלים).

%d7%99%d7%a2%d7%a8%d7%aa-%d7%93%d7%91%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%96%d7%99-%d7%9c%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9f

הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל מעניקה לקראת החג את המתכון המנצח לעוגת הדבש. המתכון קל להכנה,  נוח ומהיר.  

רכיבים:

350 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפיה

כפית סודה לשתייה

200 גרם ביצים

250 גרם שמן

200 גרם סוכר

320 גרם דבש

כף קינמון

כפית אבקת ג’ינג’ר

1/2 כפית מוסקט

280 גרם משקה תה (כל סוג תה ניתן להכניס)

1/3 כפית ציפורן

150 גרם שזיפים מיובשים

100 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:

יש לערבב היטב את הסוכר , דבש, ביצים, קינמון, מוסקט והציפורן. ואח”כ את להוסיף את הקמח, אבקת אפיה וסודה לשתייה, לבסוף, מוסיפים את התה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק, מפזרים את הזיפים מעל, במהלך האפייה הם יבלעו פנימה, מעל יש לפזר גם את אגוזי המלך. ולאפות בתנור ב- 150 מעלות למשך כ- 40 דקות. ולפזר מעט מעל אבקת סוכר.

 

26 הערות

להשאיר תגובה