בלב מושב רמות השבים, בחצר ביתה הירוקה, מעבירה הנטורופתית איזבל אדלר, סדנאות מעשיות המקדמות אורח חיים בריא. בין הסדנאות המבוקשות תמצאו סדנת לחמי מחמצת וממרחים, סדנת ניקוי (שאורכה 4 שבועות) וסדנת הדגל, לשמה התכנסנו, סדנת “דולצ’ה ויטה” הפורשת בפני המשתתפים את רזי המתוקים הבריאים של אדלר.

כך, במשך שלוש שעות בבוקר יום שישי קייצי, כשלצידה מעבד מזון, בלנדר ושלל צנצנות עמוסות בכל הטוב שהעניק לנו הטבע, רקחה אדלר בפשטות ובאפס יומרות, קינוחי רואו פוד מוקפדים בזה אחר זה.

משקה קקאו משגע מפולי קקאו אמיתיים, גלידת בננות מבננות קפואות וחלב שקדים (וזהו!) בציפוי שלל תוספות מפנקות, חטיף סניקרס בגרסה הטבעית והבריאה, פרלינים שוקולד מריר, ארטיק מגנום, עוגת גבינה ופסיפלורה וכזו סגלגלה עם פירות יער. הכל, נטול גלוטן, שמנים מזוקקים וסוכר מעובד.

IMG_8951

 

בין הכנסת בננות קפואות לבלנדר, הכנת תחתית לעוגת הגבינה באמצעות מעבד מזון והמסת מוצקי קקאו, אדלר משתפת בידע העצום שברשותה אודות חומרי הגלם, מקורם, ההיסטוריה שלהם ומהותם בחיינו.

הסדנה בגובה העיניים, באווירה קלילה ואינטימית ובלי הטפה לטבעונות או לתפריט קיצוני כזה או אחר שקשה ליישם.

IMG_8953

 

לאחר שהתיידדנו עם פולי הקקאו הטבעי, לאחר שהפנמנו שאין צורך בחמאה, שמנתב, סוכר וביצים כדי לרקוח עוגת גבינה מופלאה ולאחר שהתנסנו בעצמנו ברקיחת פרלינים משגעים שמוכנים בתוך דקות ספורות, התכנסנו בפינת הזולה שבחצר והתענגנו על כל הטעמים והמרקמים שיצאו אלינו מהמקפיא (והוכנסו אליו לפני שעות ספורות).

הכי טבעי, הכי אמיתי, הכי טעים.

 

תגובות

להשאיר תגובה