סופרפודס, הלא הם מזונות העל, הפכו לשם נרדף לאורח חיים בריא ותזונה חיונית, ולא בכדי.

הם בעלי ערך תזונתי גבוה, עשירים בוויטמינים, מינרלים, חלבונים, חומצות שומן חיוניות ועוד. הריכוז הגבוה של   
חומרים הפעילים, מאפשרים לנו ליהנות מערכים תזונתיים גבוהים מאוד בהשוואה למזונות אחרים.

הטרנד הקולינרי המתפתח ברחבי העולם מציג את מזונות העל כחלק אינטגרלי מהתפריט היומי, נגיש ופשוט להכנה.   
בארץ,  מזונות העל נתפשים ככאלה  המתאימים לקהל יעד נישתי ומצומצם, בין היתר שוחרי בריאות, טבעונים,  
וספורטאים.

חיפוש אקראי בגוגל אחר המילים “סופרפודס” או “מזונות  על” מעלה תוצאות רבות של מזונות פחות מוכרים לאדם
הממוצע ויקרים על פי רוב, למשל: ספירולינה, זרעי צ’יה, גוג’י ברי, אבקת מאקה, כלורלה ועוד.מועדון “חבר” מציע לעמיתיו ולציבור הרחב, להכיר את נושא מזונות העל, הנמצאים בכל סופרמרקט ומתאימים לכל כיס. בטטה, אבוקדו וקייל נמנים בקטגוריה זו, ורובנו אפילו לא מודעים שמזונות אלו הם סופרפודס לכל דבר. לכן, מועדון “חבר” בניצוחו של השף עומר מילר, משיקים אלו את פרויקט SUPER “חבר”.

במסגרת הפעילות, השף עומר מילר ומועדון “חבר”, מזמינים את העמיתים להיחשף ליותר מזונות-על, להכיר את  
יתרונותיהם ולהשתתף באופן פעיל על ידי שליחת מתכוני מזון-על. המתכונים הסופיים שיתפרסמו יבחרו על ידי ועדה  
בראשותו של השף עומר מילר.

המתכונים הנבחרים יאוגדו לספר דיגיטלי אשר יופץ לעמיתים ולציבור הרחב באתר www.hvrplus.co.il.

 

הכותבת הינה עיתונאית, בלוגרית ומאמנת לאורח חיים בריא ושמח. לבלוג של נייצ’ר טלי naturetali.com

46 הערות

להשאיר תגובה