על בסיס וודקה, רום או ג’ין, מתוקים או חמוצים – דווקא עכשיו, כשרוח הסתיו כבר מצננת ולא ממש בא לצאת מהבית, כיף להתערבב עם קוקטייל מדליק שמכינים במטבח הפרטי. הנה כמה הצעות למשקאות שירימו לכם את המצברוח

 

הקוקטייל הטרופי: ליצ’ילי מבית בלאק בר אנד בורגר

המרכיבים:

40 מ”ל גורדונס

20 מ”ל ליקר ליצ’י

10 מ”ל מונין אננס

15 מ”ל סאוור   

ההכנה:

מכניסים את המרכיבים לסניפטר עם קרח גרוס עד הסוף. לאחר מכן מוזגים לתוך שייקר עם קרח רגיל, מנערים ומסננים לסניפטר, ומבצעים סגירה של ביטר למון עד כ-3/4 מהכוס. מקשטים עם ליצ’י.

הקוקטייל הקריבי: בננרמה מבית איראזומי

המרכיבים:

20 גרם מחית בננה

15 מ”ל סירופ אגבה

15 מ”ל מונין סאוור

20 מ”ל מיץ לימון

60 מ”ל קפטן ספייס

ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בשייקר. לקישוט ניתן להשתמש בעלה מגנית ובסלייס בננה.

 הקוקטייל החמצמץ: קוסמופוליטן רימונים מבית מסעדת אברטו

המרכיבים:

50 מ”ל וודקה ציטרון

30 מ”ל רכז רימונים

20 מ”ל מיץ חמוציות

25 מ”ל טריפל סק

קרח

ההכנה:

מכניסים לשייקר קרח ומשקשקים היטב את כל מרכיבי הקוקטייל. מוזגים דרך מסנן כפול לכוס מרטיני.

הקוקטייל הנועז:

גאפה פיז מבית מסעדת קלמטה

המרכיבים:

20 מ”ל ג’ין

10 מ”ל אפרול

20 מ”ל יין גוורצטרמינר

10 מ”ל ליים סחוט

כפית מונין מי ורדים

כפית ליקר תפוז דם

כפית תה ממותק

קאווה לסגירת הקוקטייל

ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, למעט הקאווה. מוזגים לכוס גבוהה וסוגרים את הקוקטייל עם קאווה.

הקוקטייל השובב:

Bliss Me מבית וודקה פינלנדיה

המרכיבים:

30 מ”ל פינלנדיה קלאסי

30 מ”ל מיץ תפוחים

10 מ”ל לימון

מי טוניק לסגירה

ההכנה:

בונים את כל המרכיבים בכוס עם קרח למעט מי הטוניק. מערבבים ומסיימים במזיגה של מי הטוניק. ניתן לקשט בפרוסת תפוח.

הקוקטייל הדרמטי: רום ופטל שחור מבית עראיס

המרכיבים:

30 מ”ל רום לבן

30 מ”ל בקרדי גולד

30 מ”ל מיץ רימון

30 מ”ל מיץ פטל שחור

14 מ”ל מיץ מלימון ליים טרי

14 מ”ל מיץ לימון טרי

30 גרם סירופ סוכר דמררה

ההכנה:

שמים סוכר ביחס של 1:1 למים. מרתיחים כוס מים בסיר שאליו מוסיפים כוס סוכר דמררה ומביאים עד לרתיחה. לעיטור: חצי שיפוד עץ שעליו שיפדנו פטל שחור לעיטור, נענע טרייה ולימון.

תגובות

להשאיר תגובה

*הכנס את הקוד בתמונה כדי לשלוח תגובה