ממלכת השוקולד

לקראת פתיחת עונת השוקולד, ביקרנו במפעל הממתקים של ‘כרמית’ בראשל”צ כדי לראות מקרוב איך מייצרים וופלים, מטבעות שוקולד לחנוכה ומה עשה טרנד הטבעונות למוצרים החדשים

עונת השוקולד בארץ מתחילה בחודש נובמבר כשמזג האוויר מתחיל להיות קצת יותר קריר וסגרירי וניתן לראות שההשקות של מוצרים חדשים בעולמות השוקולד מתנקזים לתקופה הזאת. בכרמית, הרחיבו את מותג “אגו” והשיקו לאחרונה סדרה חדשה של טבלאות שוקולד פרימיום – שוקולד מריר איכותי המכיל 70% מוצקי קקאו במגוון טעמים. פולי הקקאו המשובחים והאיכותיים נבחרו בקפידה והם מגיעים ממערב אפריקה ודרום אסיה.הסדרה  הינה בעלת ארומה ייחודית, מתאימה לטבעוניים ואף ללא גלוטן.כרמית הינה גם מובילת שוק מטבעות השוקולד בארץ וגם יצואנית גדולה בתחום. בחברה סיפרו לנו שקווי המטבעות כבר עובדים סביב השעון כדי לספק את הביקוש הגבוה לקראת חג החנוכה וקריסמס בעולם.חברת “כרמית” נוסדה בשנת 1973 על ידי איש העסקים לני סאקסטין.החברה מתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרי מזון בקטגוריות שונות. בין הקטגוריות המובילות: שוקולד, וופלים, עוגיות, קרקרים וממתקים המתאימים לאירוח, לארוחה קלה ולנשנוש בין הארוחות.

 

תגובות

להשאיר תגובה

4 + 1 =