חוגגים 30

‘זמן אמיתי’ בית הספר לברמנים הגדול בעולם חוגג 30 שנות “ברמנים ותרבות שתייה”ומשיק את ספר האלכוהול המקיף בישראל:THE BARMEN’S BOOK החושף את הסודות של עולם האלכוהול שמעבר לבר

הידעתם ?

  • 1.5% מאוכלוסיית ישראל – עברה קורס ברמנים בזמן אמיתי
  • את המושג “תרבות שתייה” – המציאו לראשונה בזמן אמיתי
  • התלמיד ה-1000 (שנת 1992) – קיבל את הקורס בחינם, התלמיד ה100,000 – לא…
  • התפוח הסגול בלוגו זמן אמיתי מסמל את ה”תפוח הגדול” (ניו יורק)
  • בשנת 2004 רכש זמן אמיתי חלקה בצד המואר של הירח…שיהיה…מי יודע…(בראשית 2 בדרך…)
  • ל-30 המדריכים של זמן אמיתי ניסיון מצטבר של 289 שנים מאחורי ברים
  • 8 מתוך 10 ברמנים עובדים – בוגרי זמן אמיתי

‘זמן אמיתי’, בית הספר לברמנים המוביל בישראל, חוגג שלושים שנות תרבות השתייה. כחלק מחגיגות ה -30 משיק ‘זמן אמיתי’ את הספר THE BARMEN’S BOOK הכולל 340 עמודים של 80 קוקטיילים, שיטות עבודה, סודות מעולם האלכוהול, הבר והברמנים שעובדים בו.בספר השתתפו כותבים רבים מענף הבר והאלכוהול כגון: אריאל לייזגולד, עופר חבקין, שחף טל, חיים גן,שירי נחום, יואב סוכרי, רני כהן, מנהלים מקצועיים בחברות האלכוהול ועוד אושיות אלכוהול בכירות ומדריכי בית הספר.

הספר, המקיף את תרבות השתייה, כולל מתכונים והוראות הכנה למשקאות וקוקטיילים, מידע מקיף אודות ארצות הייצור, שבירת מיתוסים, טיפים לאירוח, טיפים לבניית בר ביתי ודרכי השתייה המומלצות לכל משקה ומשקה. לרכישת הספר בחנות המקוונת של זמן אמיתי WWW.ZMANAMITIshop.CO.IL  במחיר של 130 ₪

שחף טל מנכ”ל זמן אמיתי : “אני שמח לפתוח היום את חגיגות ה- 30 לזמן אמיתי. כשבית הספר נפתח בשנת 1989, חזון בית הספר היה ליצוק תוכן ועשייה למונח ‘תרבות השתייה’ ולהפוך לבית הספר לברמנים הגדול בעולם והצלחנו בכך.  עם השנים התפתחנו לתחומים נוספים, וכיום זמן אמיתי היא חברה הכוללת את בית הספר לברמנים אך מציעה גם שורה של פעילויות, הכשרות ושירותים מגוונים שמטרת כולם היא אחת: קידום תרבות השתייה בישראל.”

לרגל חגיגות ה- 30 משיקים ב’זמן אמיתי’ סדנאות חדשות ומפתיעות:סדנת קוקטיילים מולקולאריים – סדנת קוקטיילים שכולה סביב שינוי מצבי צבירה של חומרים.בסדנה לומדים איך להכין קוקטיילים מולקולאריים בין החומרים שמשתמשים בהם : חנקן, קרח יבש, לציטין, ספרות ועוד.

משך זמן הסדנה : שעתיים

מחיר:  250 ₪

קורס מיקסולוגים לקהל הברמנים המקצועי

סדנאות קוקטיילים חווייתיות למגזר עסקי ופרטי

סדנאות וויסקי ובירה ליחידים

הסדנאות מבוצעות במתחם זמן אמיתי או בכל מקום שתבחרו.

 

קוקטייל ROLLING SLICE

חופן בזיליקום

60 מל וודקה ניו אמסטרדם

30 מל סירופ פסיפלורה

20 מל סירופ תות

30 מל מיץ לימון

60 מל מיץ אננס

סודה או מי טוניק

אופן ההכנה: מועכים את הבזיליקום בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים ללא הסודה,

מנערים ומוזגים לכוס קונוס.

(עד חצי גובה הכוס)

לאחר מכן, מניחים סלייס של תפוז ומוודאים שהוא יושב טוב.

מוזגים מעליו את הסודה/ טוניק ומגישים

תגובות

להשאיר תגובה