חדשות האוכל

באספרסו בר בראשון לציון משיקים מנות חדשות של ארוחות בוקר שיוגשו מדי יום עד השעה 13.00. בין המנות ארוחת בוקר בסגנון יווני- הכוללת חביתת תרד, זוקיני וגבינת פטה המוגשת עם מבחר מאזטים , כרובית, סלט טונה , גבינת שמנת, לאבנה וזעתר , סלט חציל ,חומוס ופלאפל וסלט טבולה} כל ארוחה כוללת  סלט קצוץ אישי עם גבינת פטה מעל וסלסלת לחמים מגוונת  לצד מזטים מיוחדים ולא  סטנדרטים כמו סלט טבולה, סלט חצילים בטחינה, כרובית, סלט טונה, גבינת לאבנה תוצרת בית, חומוס ופלאפל שגם הם מיוצרים במקום.

גלידת שטראוס  מבית יוניליוור פותחת את עונת הגלידות 2019 ומציגה חדשנות בכל הקטגוריות, בין החידושים שלגון הטורטית פרווה ואל המותג סולרו, טעם חדש: קוקוס-אננס .

“טשטשוילי”, החצ’אפוריה בפשפשים ממציאה את החצ’אפורי מחדש עם שילובים מפתיעים בטעם ובצבע  ועם שלל תוספות : מגבינות, ירקות, פירות, עשבי תיבול, בשר ואפילו ממתקים ויוצרות את הדור הבא של החצ’אפורי

בית ארקפה משיק תפריט עסקיות חדש התפריט החדש של השף שלום גניש כולל ראשונה, עיקרית ושתיה לבחירה ומוגש כל יום בין השעות 12:00-16:00 בין המנות הראשונות ניתן לבחור:סלט שוק וגבינת המאירי: ירקות טריים חתוכים גס עם עשבי תיבול טריים מתובלים בשמן זית ולימון עם גבינת המאירי ופלפל גרוס.בין המנות העיקריות ניתן לבחור:מיטבולס מבשר בקר טרי (הנטחן במקום) עם עלי בזיליקום טריים ורוטב עגבניות בשלות.

השף אליאס מטר יחגוג את יום האישה במסעדת לוקנדה עם שמנות ספיישל כמו למשל מנת ריזוטו ירקות שורש עם פילה קוד ברוטב לימון זעפרן (98 ₪), מנת סנייה שרימפס ג’מבו קריסטל, טחינה, בצל מקורמל וסומק בלדי בעיטור בוטנים מומלחים (108 ₪) ועוד מנות נוספות.לסועדות יוגש חינם מתנה מהשף של בורלה תות ערמונים.לוקנדה – דרך הציונות 29, מתחם בית מלון רמאדה , נצרת, טלפון : 04-6130351

פתחו יומנים וסמנו: 12.3.2019 הוא יום צמצום בזבוז המזון (Food Waste Day) שיצוין לראשונה בארץ ובעולם, ביוזמת ארגון The Natural Step’ ישראל’ (TNS ישראל) במטרה להעלות למודעות ולצמצם את בזבוז המזון (לצמב”ז) בכל המגזרים במשק כחלק מן האתגר העולמי.

 

תגובות

להשאיר תגובה