איפה תפגשו המבורגר חלומי, מה חוגגים בסושיה וכמה בירות תוכלו למצוא בפסטיבל הבירה שיערך בתל אביב- חדשות האוכל

אגאדיר גאה להציג את ההמבורגר מבשר הפרימיום וואגיו: ההמבורגר הכי טעים בעולם, ההמבורגר מיוצר מבשר בקר מזן וואגיו מובחר, אשר גדל בכפר תבור, בגידול מיוחד ובלעדי עבור רשת אגאדיר. המבורגר הוואגיו יספק חוויה אמיתית לחובבי הבשר, אך לא צריך להיות קרניבור של ממש על מנת להעריך את טעמו העשיר של הוואגיו ואת מרקמו הרך, הנימוח והעסיסי.

%d7%95%d7%95%d7%90%d7%92%d7%99%d7%95-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%96-%d7%a8%d7%97%d7%9e%d7%9f

 פסטיבל Beers2016, שמתקיים בשיתוף המחלקה למופעים בעיריית תל- אביב- יפו זו הפעם השישית, יארח גם השנה מבשלות בירה בוטיק ישראליות, יבואני בירות ייחודיות ומותגי פרמיום מכל העולם. למעלה מ-200 סוגי בירה שונים יימזגו בימי הפסטיבל לחובבי הבירה הרבים שיבקרו בו, בהם מותגי בירה מובילים מהעולם לצד בירות של מבשלות ישראליות צעירות. הפסטיבל יתקיים בין ה-20-22 בספטמבר החל מ 18:00 במתחם התחנה נווה צדק.

%e2%80%8f%e2%80%8f%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-beers-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%93%d7%99%d7%95%d7%99%d7%93-%d7%a1%d7%99%d7%9c%d7%91%d7%a8%d7%9e%d7%9f-3-%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%a7

לכבוד השנה החדשה יוצאת רשת ג’אפן ג’אפן עם מנה מיוחדת שתעזור לכם לקבל את השנה החדשה בצורה טעימה ומתוקה במיוחד. רול סושי דניס ורימונים, הרול החגיגי מורכב מבטטה, שיטאקי, קנפיו, גרעיני רימונים טריים ודג דניס. המחיר- 32 ₪

 מזל טוב ענק מגיע לרשת הסושיה  החוגגת בימים אלו בר מצווה ומסכמת 13 שנות פעילות,הרשת שהתפתחה מסניף ראשון בתל אביב נמצאת בימים אלו בפריסה ארצית ומציעה מגוון מנות אסייתיות עדכניות עם דגש על מבחר סושי על כל סגנונותיו. את הקו הקולינרי של הרשת מוביל השף יובל חרותי, המקפיד על שימוש בחומרי גלם ייחודיים וחשיבה מחוץ לקופסא. לרגל חגיגות כל חברי המועדון של הרשת יהנו מ-13% הנחה על כל התפריט.

%d7%a1%d7%9c%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%a8%d7%a0%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%a7%d7%a8%d7%93%d7%99%d7%98-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95

רשת המסעדות האסייתיות ‘פרנג’ליקו‘ משיקה בימים אלו מנות חדשות המתווספות לתפריט הרשת, בין המנות: לחמנית באו במילוי בקר/עוף, רול סושי עם עוף צלוי ומושרה בטריאקי, רול סושי אינסיידאווט במעטפת סלק הם רק חלק מהמנות החדשות בתפריט החדש של פרנג’ליקו אשר ישולבו בתפריט הקיים. עוד בפרנג’ליקו, סניף חדש נפתח בימים הקרובים במתחום ‘חוצות יגור’, הסניף יצטרף לנבחרת -12 הסניפים הקיימים של הרשת.

%e2%80%8f%e2%80%8f%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%95-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%a7%d7%a8-%d7%a4%d7%a8%d7%a0%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%a7%d7%a8

רשת הסופרים ויקטורי השיקה בימים האחרונים בסניף לינקולן שבתל אביב מחלקת אוכל מוכן,בפתיחת המחלקה הושקעה מחשבה רבה בעיצוב, בסוגי המנות המוצעות למכירה ובהנגשה ללקוחות. המחלקה המדוברת עוצבה על פי טרנד שווקי האוכל מהעולם ותציג ללקוחות הסניף: ארוחות עסקיות, אוכל ביתי, מיצים טבעיים, קינוחים ועוד.

 %e2%80%8f%e2%80%8f%d7%90%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%95%d7%99%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%99%d7%97%d7%a6-%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%a7

ביום חמישי ה29.9, תיערך ביקב ברבדו כרמי יוסף הרמת כוסית לקראת ראש השנה, גבינות של עברי, שמני זית מצוינים, דבש של יצרנים מקומיים והרבה יין – כל זה לצלילי מוזיקת ג’אז לייב שתנעים את האוירה בין הכרמים של היקב.

תגובות

להשאיר תגובה