ג’קי אזולאי, האישה והסינר מספרת על העונה השנייה של ‘אצל ג’קי’ שעולה בקרוב, נותנת לנו טיפ מנצח לבישול ואיתי הראל מנהל קהילת ‘רעבים ברעבך’ סיפר על איך זה לנהל קהילה שמונה למעלה ממאה אלף חברים, על טרנד הקהילות בדגש על קולינריה ששוטף גם את הרשת ומהו המתכון המדובר כעת בקרב חברי הקהילה

בשבוע שעבר התקיימה השקת העונה השניה של התוכנית “אצל ג’קי” במתחם הקולינרי BUFFET בקניון אושילנד בכפר סבא. לאחר שבעונה הקודמת הכניסה אותנו ג’קי למטבח ולחייה האמיתיים, תוך כדי שאירחה את משפחתה וחבריה, בעונה זו היא “יורדת לעם” ופוגשת את מנהלי קהילות האוכל החזקות ביותר ברשת ולבשל איתם.

בכל פרק ג’קי תארח מנהל/ת קבוצה/ קהילה של אוכל במדיה החברתית כדי לשמוע, להכין, להדגים וגם ללמוד מהם מה המתכונים הפופולאריים ביותר ברשתות, מה השאלות הנפוצות ביותר שאנשים שואלים ואיך מרכיבים ארוחות שמתאימות לדרישות של בני המשפחה בעידן בו בכל ארוחה משפחתית יש לפחות אדם אחד ששומר כשרות לצד מישהו שאלרגי לבוטנים, אחר שרגיש לגלוטן ועוד. איתי הראל מנהלת קהילת רעבים ברעבך סיפר לנו בראיון על איך זה לנהל קהילה שמונה למעלה ממאה אלף חברים, על טרנד הקהילות בדגש על קולינריה ששוטף גם את הרשת ומהו המתכון המדובר כעת בקרב חברי הקהילה “יש לנו עוגיות אמסטרדם שלא מפסיקים לדבר עליהם”

התוכנית תשודר בימי שישי בשעה 18:00, בערוץ האוכל אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-HOT

התמנגלו, נהנו מבופה עשיר ובר קוקטיילים והציצו ראשונים לחלקים מתוך התוכנית – ג’קי, אחיותיה ואמא, ישראל הבעל והילדים, החברות לספורט ולחיים – ליקי רוזנברג ושביט ויזל, המאסטר שף יהודה עמר ומנהלי הקהילות המובילות בארץ בינהם – איתי הראל – מנהל קהילת רעבים ברעבך המונה מעל ל 100K עוקבים ותומר (תומס) פיטוסי מנהל את העמוד תומס מבשל באהבה עם קהילה המונה מעל ל 200K עוקבים, גנית גהן מנהלת קהילת מתכונים לשבת המונה כ 49K

תגובות

להשאיר תגובה