השבוע בני הדייג מארח את הדוגמנית ומגישת הטלוויזיה טהוניה רובל שתורמת מתכון ומקבל אחד אחר בתמורה. תכירו את קציצות דגים ברוטב המפורסמות שלו…

מתכונים לקציצות דגים

מרכיבים:

דג מומלץ: 6 פילה דג ים טרי לבן נקי מעצמות ועור (מומלץ לברק)

כוסברה: צרור

2 בצלים קטנים

כף קימל

חצי כף כמון

חצי כף מרק עוף

קצת מלח

פירורי לחם

מכניסים הכל למטחנת בשר ( אפשר גם לקצוץ דק ביד)

רוטב:

4 עגבניות קצוצות

3 גמבות אדומות רצועות

1 פלפל חריף לפי הטעם רצועות

גזר אחד רצועות

שמים הכל בסיר עם מעט שמן תירס וכוס מים

לבשל על אש נמוכה עד שהגזר מתרכך

להוסיף את הקציצות

בצד: שתי כפות פפריקה מרוקאית. כף מלח וחצי כף כורכום. למלא את הכוס בשמן ולערבב.

שמים את הרוטב על הקציצות. שמים על התערובת צרור כוסברה.

לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה, להוריד מהאש ו- בתיאבון

רשת המסעדות “בני הדייג” בבעלותו של איש העסקים בני רבה, קנתה ביושר את הפרסום והמוניטין שלה מאז פתח בני את המקום, בחלקו הדרומי של רציף ישן בנמל יפו, לפני כ-35 שנים ועד היום כאשר המסעדה פועלת בנמל תל-אביב האופנתי, טיילת ראשון-לציון, כפר-הים בחדרה, מרינה הרצלייה וטיילת נתניה (מלון איילנד) תוך שימת דגש לקו המנחה של הרשת ולמה שהישראלים אוהבים: שפע.

 

24 הערות

להשאיר תגובה