יוסי רבה בעלים ומבעלי רשת הדגים הגדולה בישראל ״בני-הדייג״ במתכון לשישי.

מצרכים:

קילו לוקוס (עם העצמות והראש) פרוס עבה, או שני פילטים של לברק פרוסים ל-4 מנות
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כפות גדולות של רסק עגבניות
ראש שום מקולף ומרוסק וכמה שיניים שלמות
לתיבול:
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
כמון
קרוייה – קימל טחון
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל החומרים (מלבד הדגים) לעיסה קרה בתוך סיר שטוח.
  2. מדליקים את האש ומבשלים 7 דקות.
  3. מניחים את הדגים בסיר ומבשלים למשך 20 דקות.
  4. 3 ד’ לפני סוף הבישול, לוקחים לימון שלם וסוחטים לסיר.

בתיאבון ושבת שלום

תגובות

להשאיר תגובה