רגע לפני שבת, אהובה אלפרון מביאה את המתכון המנצח שלה לירקות מוקפצים עם ובלי עוף. רשמתם?

בבית שלי מתי על ירקות מוקפצים, וכשהילדים מבקשים אני מייד עושה.

הרכיבים:

חצי כרוב ירוק- לקצוץ להניח בסיר עם רבע כוס מים.

שני גזרים מגורדים

שני קישואים חתוכים לרצועות

גמבה אדומה או בכל צבע אחר

חופן גזר גמדי

כרובית אחת

אחרי שהכרוב התרכך  להוסיף את כל הירקות ולערבב קלות עד שהם מתרככים בסיר, לתבל במלח ופלפל ולהוסיף שתי כפות צ’ילי מתוק, כף חמאת בוטנים, גף שמן שומשום ולתת לירקות להתבשל על אש קטנה. בסיום הבישול להוסיף פסטה להקפיץ עוד דקותיים ולהגיש. בתיאבון.

 

 

 

תגובות

להשאיר תגובה