רשת טיב טעם משקשקים לכם קוקטיילים לקראת מסיבות סוף השנה –  ומציעים במהלך חודש דצמבר פסטיבל של חגיגת טעימות יין ואלכוהול משובח מכל העולם. טיב טעם לקראת אירועי סוף השנה, מנדבת מתכונים לקוקטיילים חגיגיים ומפנקים לחגיגות סוף השנה האזרחית:

 קוקטייל" Antiquary Old Fashion" –

מרכיבים:

60 מ"ל ויסקי אנטיקרי, 1 קינמון,10 מ"ל אספרסו,2 קוביות סוכר, 1 קוביית שוקולד ממיר,1/8 תפוז.

אופן ההכנה: מערבבים בכוס אולד פאשן (ויסקי) גרם קינמון, קוביית שוקולד ממיר ו-2 קוביות סוכר, חצי מנת אספרסו ושמינית תפוז. מסננים לכוס ומוסיפים את הויסקי וקוביית קרח גדולה ומקשטים בדובדבן ופלח תפוז.

קוקטייל" Balzmas Ramos Shake "

מרכיבים:

40 מ"ל בלזאם, 30 מ"ל גלידה וניל, 15 מ"ל שמנת מתוקה, 20 מ"ל לימון, 10 מ"ל מיץ לימון, 1 חלבון ביצה ו-40 מ"ל סודה.

אופן ההכנה: מערבבים בכוס הייבול את כל הרכיבים ומערבבים בכפית עד שהגלידה נמסה ואז משקשקים ללא קרח או מקציפים. לאחר שקבלנו קצף יש לשקשק עם המון קרח ולסנן , למזוג סודה ולקשט בקינמון או נענע.

קוקטייל" Polmari Levontine"

 

מרכיבים:

40 מ"ל אוזו פלומרי, 30 מ"ל מיץ אשכוליות טרי, 40 מ"ל טוניק ו-5 עלי נענע לקישוט.

אופן ההכנה: מועכים בכוס הייבול גרם סומק ושתי קוביות סוכר ו2 כפיות מים, מערבבים ומוסיפים את היתר.

 

קוקטייל" –Meukow Side Car

 

מרכיבים:

45 מ"ל מיוקוב, 30 מ"ל ליקר תפוזים, 16 מ"ל לימון.

אופן ההכנה: מקררים את הכוס קוקטיל (קופ) ומשקשקים את כל הרכיבים, מסננים טוב ומורחים את שמני קליפת התפוז על שפת הכוס.

קוקטייל" Riga Medicine"

 

מרכיבים:

40 מ"ל בלזאם, 30 מ"ל גלידה וניל, 15 מ"ל שמנת מתוקה, 20 מ"ל לימון, 10 מ"ל מיץ לימון, 1 חלבון ביצה ו-40 מ"ל סודה.

אופן ההכנה: מערבבים בכוס אולד פאשן (ויסקי) כפית דבש וכף מים ומועכים ג'ינג'ר וסוחטים חצי לימון, מוסיפים וודקה ומשקשקים ומוזגים על קרח, מקשטים בלימון ונענע (אפשר לשרוף למעלה קינמון, תלוי בהפקה).

מתכונים באדיבות יותם שילה מה׳דאבל סטנדרט׳ וה׳ספייס האוס׳

את כל חומרי הגלם למתכונים ניתן להשיג בסניפי טיב טעם ברחבי הארץ או באמצעות אתר המכירות טיב טעם בקליק: www.tivtaam.co.il – המציע שירות איכותי עד הבית גם בשבתות ובחגים

 

 

תגובות

להשאיר תגובה