כבר שנים שישראל היא סוג של מעצמת סושי, וכמעט כל בן אדם שני שתראו ברחוב חובב של העיגולים הקטנים שמלאים באורז, אצה ירקות שונים וסוגי דגים,

עם השנים קמו כאן לא מעט רשתות שמציעות סושי מסוגים שונים ובאחד מימי השבוע שעבר לקחנו את עצמנו לעבר הסושיה ברחוב רוטשילד בתל אביב שהיה הומה במיוחד בשלל בליינים צעירים, בחרנו לשבת בשולחן צדדי שהיה פנוי והתחלנו.

מלצרית חביבה ניגשה אלינו מקץ דקות קצרות והמליצה על ראשונות, אנחנו שחלמנו כל הדרך מרמת גן השלווה על סושי החלטנו שאנחנו ניגשים מייד לדבר האמיתי, אבל היא המליצה אז הלכנו על האגרול שהיה עבה במידה,מפוצץ בירקות וקריספי מאוד, החיסרון הבולט, הוא היה ספוג בשמן, אבל מצד שני, אגרול לא יכול להיות אחרת אז זה נסלח.

Egrol

אחרי שתיתנו משהו עברנו לסושי, אחרי הכל זו בדיוק הסיבה שהתכנסנו הערב לא?  הזמנו את ה"אורה סלמון" שמורכב מסלמון בטמפורה, ירקות טריים וגבינת שמנת והיה פשוט נפלא, שילוב המרכיבים והמינון בינהם יצר שילוב קולינרי מצויין, המשכנו עם ה"סלמון צרוב"  שמורכב מאבוקדו, מלפפון ואספרגוס, עטוף בסלמון צרוב, טריאקי ובצל ירוק, הטריקאי יצר את הטוויסט המתוק והמעניין, ואז הגיע ה-Chicken עוף בטריאקי,עם אספרגוס וגזר, עטוף בסלק שהיה פשוט מעולה וגרם לנו להבין שהגענו לגן עדן של הקולינריה.spicy tuna

אחרי שפתחנו עוד כפתור בג'ינס, לקחנו אנחת רווחה ארוכה ובעיקר המשכנו לרבוץ על הכיסא במבט מזוגג לשמיים הבנו שהגיע הזמן להיפרד, אחרי הכל אחרי מנות שלמות שטעמנו אי אפשר לעלות על זה וכדאי להפסיק כדי שלא נתאכזב. הציון הסופי 9. כי אין כזה דבר מושלם.

https://hasushia.com/he/

תגובות

להשאיר תגובה

*הכנס את הקוד בתמונה כדי לשלוח תגובה