יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יוניליוור ישראל, שמה זרקור על הטרנדים החמים בעולם המסעדנות ומסמנת כיום את הדור הבא של החוויה הקולינרית בעונת החתונות הקרובה.

כמעט כל זוג צעיר רוצה את "הדבר הבא" שהאורחים שלו טרם פגשו באירועים. לאור כך שורה ארוכה של אנשי מקצוע, כל אחד בתחומם, מביאים מדי עונה שורת חידושים בעולם האירועים והחתונות.

אז מה נראה חדש בצלחת שלנו בעונת האירועים המתקרבת?

גילי חיים, שף ראשי ביוניליוור פודסולושיינס מסביר כי "נראה יותר ויותר שבירת הגבולות המסורתיים בין קבלת הפנים, המנות הראשונות והמנות העיקריות. נטעם מנות מפתיעות ומגוונות בעמדות הגשה פרונטאליות שאינן בהכרח מציעות מנה ראשונה או עיקרית. רכיבים וחומרי גלם  טריים ועדכניים יתחילו לתפוס חלק מרכזי במנות השונות. מלבד הצגת מנות טרנדיות וטעימות, גם חווית ההגשה ונראות העמדה עצמה מתפתחת והיא תייצר חגיגה שמחה כבר בפתח האירוע".

שף גילי חיים מונה את הטרנדים החמים בעונת החתונות הקרובה:

פוקי בול- השנה נרשם זינוק בפופולריות המנה שמוצאה מהוואי. הפוקי (משמעות המילה "חתוך לקוביות") הוא למעשה אורז חמים בקערה עם דגים נאים או מבושלים, תוספות פריכות וירקות טריים (דומה ל"סושי מפורק"). כל מנה הופכת לחגיגה צבעונית, ייחודית ושונה.פוקי בול- צילום דן לב

המבורגר גורמה- הטרנד החם בעולם המסעדות מתרחב גם לעולם החתונות. כך לדוגמא תפריט המבורגרים עדכני יציע מעתה לאורחים קציצות גורמה עם תוספות מיוחדות כדוגמת ביצים עלומות ואספרגוס צלוי עם עולם רטבים עשיר וצבעוני כאיולי כמהין, איולי אריסה ולימון כבוש ועוד.

עמדת דליקטסן- הטרנד מביא את עולם המעדניות מזללות הרחוב העדכניות ביותר אל עונת החתונות הקרובה. כריכים מלחמים איכותיים וברוסקטות יכילו חומרי גלם מעניינים כקרודו וממרחים כאיולי סלק, איולי ווסאבי ועוד.

דלי- צילום דן לב

צוות השפים של החברה, חקר את המגמות המעניינות בתחום ברחבי העולם בשאיפה להעניק השראה קולינרית לעוסקים בתחום, ופתח בפני כל גן או אולם אירועים את האפשרות לאמץ את הקונספטים כבר בעונת החתונות הקרובה.

תגובות

להשאיר תגובה

*הכנס את הקוד בתמונה כדי לשלוח תגובה