אה לה- טפאו!

רשת טפאו, בבעלותו של איש העסקים אייל חסיד, תארח את השף הספרדי המוערך, זוכה כוכב המישלן, אוריול רובירה פראט ממסעדת הגורמה Els Casals הידועה במטבח קטלוני, שורשי ומודרני, הממוקמת בתוך חווה חקלאית מסורתית בפרברי ברצלונה. השף יגיע לישראל לארוחה ייחודית מהמטבח הספרדי המשובח ביותר. במשך שני ערבים, בתאריכים 6.11 ו-7.11, יוגשו ארוחות מיוחדות בניצוחו, אשר יכללו 6 מנות טאפאס המזוהות עם הסגנון הייחודי לו וקינוח מפנק בעלות של 300 ₪ לסועד.

תפריט הארוחה כולל:

  • קרוקט תפוח אדמה "ראטה" ובשר לבן ברוטב שום אפוי ושמן זית.
  • טרטר עגבניות עם מגי ואנשובי.
  • נקניק ספרדי מיושן מבשר לבן מוגש עם חלת דבש טרייה, לחם וסלסלת עגבניות.
  • קלמרי סגול קריספי המוגש עם איולי שחור של דיו דיונונים.
  • זרועות תמנון "גליסיה" סטייל.
  • נזיד גרגירי חומוס ושרימפס קריסטל עם כמהין שחורות.

לקינוח : קרם קטלן וגלידת וניל.

השף רובירה התחיל את דרכו בשנת 1995 כטבח במסעדות זוכות כוכבי מישלן, כגון: מרטין ברסטוגי ואנדרה מארי. בשנת 1999 פתח את המלון והמסעדה – "אל קסאלס", המתפארת במטבח קטלוני ,שורשי ומודרני, וממוקמת בתוך חווה חקלאית מסורתית. ריברה מוגדר כ"חקלאי קטלוני בתקופה מודרנית", כאשר החווה מספקת את רוב המרכיבים וחומרי הגלם ליצירת מנות המסעדה והוא שואב את השראתו מהאדמה. בשנת 2007 זכתה המסעדה בכוכב מישלן. בשנת 2011 פתח ריברה את סאגאס – מסעדת כריכים ייחודית תוך שהוא משתמש במרכיבים שלו ובשנת 2013, פתח מסעדה שלישית בברצלונה (שמצטרפת למסעדות שלו IPORK BOIGPERTU ו-(SAGAS PAGESOS I CUINERS

אוריול רובירה פראט יתארח בטפאו תל-אביב ביום שני ה-6.11 ובטפאו הרצלייה ביום שלישי ה-7.11. בשני סבבים: 19:00-21:15 ו-21:30 עד אחרון הסועדים.  מחיר לסועד: 300 ₪.

יש צורך להזמין מקום מראש. * ייתכנו שינויים בתפריט. http://tapeo-bar.co.il/sms/

תגובות

להשאיר תגובה

*הכנס את הקוד בתמונה כדי לשלוח תגובה